Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Crossfit Träningsläger

MADRID – 25-30 MAJ

JN Sportresor, i samarbete med CrossFit Landskrona och Northern Spirit, anordnar vårens häftigaste träningsresa till Madrid. Kombinera sol, CrossFit OCH Regionals på en och samma helg!

Förra året tog vi ett tufft gäng till Polen och CrossFit Szecin, i år väljer vi varmare breddgrader och passar på att kolla på Regionals i Madrid. Få en långweekend med värme, träning och Europas bästa atleter, tillsammans med JN Sportresor, CrossFit Landskrona och Northern Spirit.


 
Var bor man
Centralt 3* hotell med frukost.

Ingår
• Flygresa Köpenhamn – Madrid T&R
• 5 nätter på Centralt 3* hotell med frukost.
• Transfer T&R Flygplats – Hotell
• 4 CrossFit-pass med instruktör
• Inträde till Regionals Lördag och söndag.
• Transfer T&R Hotell – Regionals båda dagarna.
• Northernspirit T-Shirt
Läs mer
Priser
Dubbelrum                                                  Enkelrumstillägg               
6995kr                                                        995kr                             
*Alla priser är per person

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss