Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Villafranca

Verona ligger vackert beläget vid Gardasjön och Alpernas sluttning I flera århundranden har Verona varit en viktig knutpunkt för logistik och kultur, mest känd kanske för Shakespears pjäs
om Romeo och Julia, men även AC ChievoVerona i Serie A. Magnifik natur i kombination med goda viner gör Verona till ett populärt turistmål. Med bil tar man sig enkelt på dagsutflykter till både Milano och Venedig. Vi hjälper givetvis till med fotbollsbiljetter

Några kilometer utanför Veronas stadskärna ligger fyrstjärniga hotell Villafranca di Verona, en oas av rofylldhet och avkoppling. Hotellet erbjuder 182 rum som alla är utrustade med privat badrum, luftkonditionering, satellit-tv, och minibar. På hotellet hittar ni både restaurang och bar med panorama fönster som bjuder på en imponerande utsikt. Hotellet är utrustat med hälsocenter som erbjuder pool, bastu och turkiskt bad.

 
Var tränar man
I direkt anslutning till hotellet ligger fotbollsplanerna.Det finns fem planer att tillgå, alla är naturgräsplaner.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - 5 Naturgräs

Avstånd
+ 11km - Verona flygplats
+ 0km - Träningsanläggning
+ 12km - Centrum
Ingår
+ Transfer t.o.r flygplatsen
+ 5 nätter
+ Helpension
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Flygresa
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
+ Omklädningsrum
+ Material/massagerum på hotellet
+ Tvättservice
Priser
 
Kontakta oss för pris
 

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss