Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Valencia

Detta fyrstjärninga hotell erbjuder perfekta klimatförhållanden och bra faciliteter och service för ett träningsläger. Hotellet erbjuder även ett oslagbart paket konferenser, konventioner och företagsmöten. Bland fritidsmöjligheterna finnns tre swimmingpools, tennisbanor, minigolf och en fotbollsplan.

Hotellet ligger i Benicasim, endast 250m från den finaste stranden i apelsindistriktet. Till Benicasim tar man sig enkelt från flygplatsen i Valencia.

Alla 415 rum på hotellet är utrustade med luftkonditionering, privat badrum, telefon, terass, satellit-TV och säkerhetsskåp.

 
Var tränar man
På hotellet finns flera träningsfaciliteter, bland annat både inom- och utomhuspool, minigolf, gym och en fotbollsplan. Två planer till finns drygt 10km från hotellet.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - Naturgräs (90x60m)
+ Plan 2 - Naturgräs (104x68m)
+ Plan 3 - Naturgräs (92x62m)

Avstånd
+ 65km - Valencia flygplats
+ 10km - Träningsanläggning
+ 10km - Centrum
Ingår
+ Flyg
+ Transfer
+ 4 eller 7 nätter
+ All inclusive (fram till kl.23.00)
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Daglig tvättning
+ Extra rum för material och massage
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
Priser
Trippelrum
5 dagar / 4 nätter - fr. 4195kr
8 dagar / 7 nätter - fr. 4795kr
*Alla priser är per person och frånpris beroende på flygpriser vid bokningstillfälle

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss