Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Torremolinos

Välkommen till Costa del Sol, den spanska solkusten. Här är det över 320 soldagar om året och klimatet passar perfekt för idrott. Malagaregionen är ett av de största turistresemålen och här bjuds man på god mat, varmt klimat och vänliga människor.

Ni bor på fyrstjärniga Torremolinos Fenix, ett centralt hotell i Torremolinos med eget område på Bajondillo Beach. Hotellrummen är felfritt möblerade och utrustade med modern utrustning för att ge er en bra upplevelse. På hotellet har ni mot en extra avgift tillgång till hotellets spa, vilket inkluderar bastu, Turkiskt bad, solarium och gym. Hotellets pool blir en inomhuspool på vinterhalvåret med hjälp av en glasvägg. I området finns bland annat det kända bryggeriet San Miguel att besöka.

 
Var tränar man
Cirka 3km från hotellet ligger träningsanläggningen, Sport Village, transfer från hotellet ingår i priset. Förutom 3st fullstora planer i naturgräs, finns även friidrottsanläggning, simbassäng och gym.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - 3 Naturgräs (FIFA)
+ Plan 4 Konstgräs (5-a-side)

Avstånd
+ 10km - Malaga flygplats
+ 3km - Träningsanläggning
+ 0km - Centrum
Ingår
+ Transfer t.o.r flygplatsen
+ 5 nätter
+ Helpension
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Flygresa
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
+ Omklädningsrum
+ Material/massagerum på hotellet
+ Tvättservice
Priser
Trippelrum
6 dagar / 5 nätter - fr. 2795kr
*Alla priser är per person

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss