Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Ramada Jarvis

Huvudstad i England och fotbollens vagga. London har genom historien haft stort inflytande på kultur, handel och politik. I London blandar man gammalt med det senaste modet, och här finns en stor variation av kulturer, religioner och språk. Till London tar man sig enkelt via någon av de tre stora flygplatserna. Vill ni se en fotbollsmatch under er vistelse? I London huserar några av Europas bästa lag, så utbudet är minst sagt bra.

Det trestjärniga hotellet Ramada Jarvis hittar ni i norra utkanten av London. Härifrån tar ni er snabbt och smidigt in till citykärnan med hjälp av tunnelbanan. Rummen är alla utrustade med privat badrum, platt-TV och internet. Hotellets gäster har tillgång till Hertfordshire Sport Village, endast några få minuters promenad från hotellet. Där finns ett toppmodernt gym och swimmingpool.

 
Var tränar man
Ni kommer träna på Hertfordshire Universitys anläggning, av många beskriven som en av de bästa i landet. Här finns både naturgräs- och
konstgräsplaner.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - 3 Naturgräs
+ Plan 4 - 5 Konstgräs

Avstånd
+ 37km - Heathrow flygplats
+ 0km - Träningsanläggning
+ 30km - Centrum
Ingår
+ Transfer t.o.r flygplatsen
+ 5 nätter
+ Helpension
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Flygresa
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
+ Omklädningsrum
+ Material/massagerum på hotellet
+ Tvättservice
Priser
 
Kontakta oss för pris
 

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss