Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Opalencia

Välkommen till Posnan, Polens femte största stad och ett viktigt centrum för både logistik och handel. Här samsas vackra sjöar och gamla skogar med ny modern industri. Klimatet är rätt likt det svenska med kalla vintrar och varma sommardagar.

Opalenica är ett fyrstjärnigt hotell med alla moderna faciliteter som anstår ett hotell av hög klass. Hotellet ligger i förorten till Posnan endast en dryg halvtimmes bussresa från flygplatsen. Rummen är utrustade med privat badrum, luftkonditionering, satellit-tv och fri uppkoppling till internet.

På hotellet finns bar, restaurang och hälsocenter med spa, bastu, jacuzzi och gym. Endast 50m från hotellet ligger 16st planer tillsammans med löpbanor och andra träningsredskap. Förutom fotboll kan man träna rugby, amerikansk fotboll, landhockey, beachfotboll och volleyboll. Detta är den perfekt anläggning för träningsläger och turneringar.

 
Var tränar man
I direkt anslutning till hotellet ligger fotbollsplanerna. Det finns 16st planer, alla med naturgräs.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - 16 Naturgräs

Avstånd
+ 37km - Lawica flygplats
+ 0km - Träningsanläggning
+ 47km - Centrum
Ingår
+ Transfer t.o.r flygplatsen
+ 5 nätter
+ Helpension
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Flygresa
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
+ Omklädningsrum
+ Material/massagerum på hotellet
+ Tvättservice
Priser
 
Kontakta oss för pris
 

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss