Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Mill

Välkommen till Brabant i södra Holland i närheten av gränsen till Belgien. Provinsen är uppbyggd på lantbruk och består av ett flackt landskap med åkrar, floddelta och skogar. Mill är ett mindre samhälle nära Nijmegen. Här hittar man vackra promenad- och cykelleder. I Nijmegen kan ni besöka McDOS Goffertstadion och se stadens fotbollslag NEC Nijmegen i Eredivisie.

Hotellet har 60 rum och erbjuder enkelrum, dubbelrum, sviter och bröllopssviten. Rummen är utrustade med alla tänkbara bekvämligheter. På hotellanläggningen finns en unik skönhets- och sparesort som håller till på en större båt. Här kan gästerna koppla av med bland annat örtbad, inomhuspool, relaxrum m.m. Wi-Fi finns tillgängligt på hela hotellet och är kostnadsfritt.

 
Var tränar man
Endast 5min promenad från hotellet ligger träningsanläggningen, Juliana Mill. Här finns fyra fotbollsplaner i toppskick
Träningsanläggning
+ Plan 1 - 4 Naturgräs

Avstånd
+ 50km - Eindhoven flygplats
+ 1km - Träningsanläggning
+ 0km - Centrum
Ingår
+ Transfer t.o.r flygplatsen
+ 5 nätter
+ Helpension
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Flygresa
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
+ Omklädningsrum
+ Material/massagerum på hotellet
+ Tvättservice
Priser
 
Kontakta oss för pris
 

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss