Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Jamor

En mix av historia och modernt, småstad och metropol, gammalt och nytt, Lissabon har allt. Till detta adderar man bra shopping, intensivt nattliv och Europas bästa fiskrestauranger. Lissabon bjuder på allt och lite till. För de som vill se europeisk toppfotboll rekommenderar vi både Benfica och Sporting.

Fyrstjärniga Amazonia Jamor Hotel ligger centralt placerat i Lissabon med närhet till nationalarenan och med utmärkta transportmöjligheter. Hotellet är perfekt för lag som vill ha träningsläger kombinerat med sightseeing och nöjen. Alla rum är utrustade med privat badrum, kabel-tv och minibar. På hotellet finner ni trivsamma konferensrum, restaurang, gym och fri Wi-Fi i publika utrymmen.

 
Var tränar man
400m från hotellet ligger Jamor Sports Complex. För fotbollslaget finns tre naturgräsplaner och en konstgräsplan.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - 3 Naturgräs
+ Plan 4 - Konstgräs

Avstånd
+ 18km - Lissabon flygplats
+ 0,4km - Träningsanläggning
+ 4km - Centrum
Ingår
+ Transfer t.o.r flygplatsen
+ 5 nätter
+ Helpension
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Flygresa
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
+ Omklädningsrum
+ Material/massagerum på hotellet
+ Tvättservice
Priser
 
Kontakta oss för priser
 

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss