Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Hane Garden


Hane Garden ligger vackert placerat endast 250m från stranden och 1km från shopping- och nöjesutbudet. Hotellet renoverades 2006 och erbjuder 191 rum utpridda över fyra våningar. Hotellet ligger 8km från Side och 60km från Antalya.

Alla rum är utrustade med balkong, privat badrum, luftkonditionering, TV, Wi-Fi, minibar och säkerhetsskåp. På hotellområdet finner ni en pool, jacuzzi, turkiskt bad, bastu, och spa-anläggning.

 
Var tränar man
Fotbollsanläggningen ligger 1km från hotellet och inkluderar tre stycken planer, varav en har strålkastare. Det finns även två mindre planer på anläggningen. Här har ni tillgång till omklädningsrum, dusch och massagerum.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - 3 Naturgräs (70x105)
+ Plan 4 - 5 Naturgräs (35x53)

Avstånd
+ 65km - Antalya flygplats
+ 1km - Träningsanläggning
+ 1km - Centrum

Ingår
+ Transfer t.o.r flygplatsen
+ 5 nätter
+ All-inclusive
+ Träningsmatch
+ 1st träning á 90min/dag
+ Representant från JN Sportresor
+ Omklädningsrum
+ Tvättservice

Ingår inte
+ Flygresa
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd

Priser
Dubbelrum
6 dagar / 5 nätter fr.5895kr
*Alla priser är per person

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss