Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Goch


Goch är en mindre stad i västra Tyskland nära gränsen till Holland. Staden ligger i utkanten av ett större naturreservat, Niederhein, och har gamla anor som vävarstad. Hit söker man sig för en lugn och idyllisk plats för träningsläger. Från Goch tar man sig enkelt till flygplatsen i Düsseldorf eller Eindhoven.

Det trestjärniga hotellet ligger i ett lugnt område i utkanten av Goch och är ett privat sporthotell med fritidsanläggning och konferensrum med den senaste tekniken för både större och mindre möten. Hotellet har 73 rum, med totalt 148 sängplatser. Alla rum är utrustade med privat badrum, telefon, tv, minibar och balkong. På hotellet finns en större fritidsanläggning med bland annat swimmingpool, bastu, gym, tennis-, badminton- och squashplaner.

 
Var tränar man
Här finner ni två fullstora gräsplaner samt två mindre inomhusplaner med konstgräs.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - 2 Naturgräs
+ Plan 3 - 4 Konstgräs

Avstånd
+ 80km - Düsseldorf flygplats
+ 0km - Träningsanläggning
+ 4km - Centrum
Ingår
+ Transfer t.o.r flygplatsen
+ 5 nätter
+ Helpension
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Flygresa
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
+ Omklädningsrum
+ Material/massagerum på hotellet
+ Tvättservice
Priser
 
Kontakta oss för pris
 

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss