Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// EMIRHAN

Emirhan Hotel ligger perfekt placerat vid stranden, vackert omgiven av skogsdungar och i närheten av den historiska staden Side. Hotellet har totalt 287 rum och erbjuder en vinnande kombination av lyx och extrem komfort för att kunna tillfredställa alla gäster och alla smaker. Faciliteterna på Emirhan Hotel är av högsta klass och inbjuder till ett perfekt träningsläger.

Rummen på Emirhan Hotel är ljusa och luftiga. Alla rum är utrustade med privat badrum, luftkonditionering, satellit-TV och minibar. I badrummen finns schampo och duschcreme.

Från hotellet är det bara 3km in till stadskärnan i Manavgat och runt om staden finns många historiska platser att besöka. Flygplatsen i Antalya ligger drygt 65km från hotellet.

 
Var tränar man
Träningsanläggningen ligger drygt 2,5km från hotellet. På anläggningen finns totalt 5st planer med FIFA standard och 3st träningsplaner.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - 4 Naturgräs (105x70m)
+ Plan 5 - 7 Naturgräs (70x50m)
+ Plan 8 - Naturgräs (90x50m)

Avstånd
+ 65km - Antalya flygplats
+ 2,5km - Träningsanläggning
+ 3km - Centrum
Ingår
+ Flyg
+ Transfer
+ 4 eller 7 nätter
+ All inclusive (fram till kl.23.00)
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Daglig tvättning
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
Priser
Trippelrum
5 dagar / 4 nätter - fr. 4195kr
8 dagar / 7 nätter - fr. 4795kr
*Alla priser är per person och frånpris beroende på flygpriser vid bokningstillfälle

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss