Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Doorwerth

Upptäck fyrstjärnig komfort på Hotel Eindhoven i Van der Valk. På de lyxiga hotellrummen har ni alla bekvämligheter som ni behöver. Hotel Eindhoven har den bästa placeringen du kan tänka dig. Mitt ibland lummiga skogsdungar och Genneper Park, i direkt anslutning till fotbollsklubben RPC.

Alla de lyxiga rummen på hotellet har en rymlig design och är utrustade med privat badrum med badkar, separat dusch, hårtork, toalett och handfat. På rummet finns telefon, Wi-Fi, TV, radio och säkerhetsbox. Den idrottande gästen kan även använda det exklusiva Toucan Sport och Hälsocenter med gym, tennisplaner och swimmingpool, kostnadsfritt.

 
Var tränar man
Ni kommer träna på RPC´s anläggning endast 50m
från hotellet.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - Naturgräs (105x65m)
+ Plan 2 - Naturgräs (105x65m)
+ Plan 3 - Konstgräs (105x65m)

Avstånd
+ 8km - Eindhoven flygplats
+ 0km - Träningsanläggning
+ 4km - Centrum
Ingår
+ Flyg
+ Transfer
+ 4 eller 7 nätter
+ All inclusive (fram till kl.23.00)
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Daglig tvättning
+ Extra rum för material och massage
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
Priser
Trippelrum
5 dagar / 4 nätter - fr. 4195kr
8 dagar / 7 nätter - fr. 4795kr
*Alla priser är per person och frånpris beroende på flygpriser vid bokningstillfälle

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss