Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Belek Limak Arcadia


Belek ligger i semesterparadiset Antalya med över 300 soldagar om året. Här blandas naturen av vackra berg, fantastiska fruktträdgårdar och magnifika stränder med kristallklart vatten. Hit åker man för sköna semesterdagar med sol och bad, eller sportaktiviteter så som windsurfing, segling, bergsklättring och givetvis fotbollsläger.

Ni bor på femstjärniga Limak Arcadia som ligger i direkt anslutning till stranden, endast 700m från centrala Belek, och är omgärdat av underbar natur. För den som gillar golf finns det ett flertal golfbanor i närheten av hotellet. Hotellet har 444 rum och flera bungalows. Samtliga rum har privat badrum, säkerhetsbox, telefon, tv, minibar, luftkonditionering och balkong. Hotellet erbjuder tennisbanor, pingis, vollyboll, minigolf och biljard. Spa, hälsocenter, bastu eller ett turkiskt bad kanske kan passa som en nedvarvning mellan träningspassen.

 
Var tränar man
På hotellet finns 2st planer, en fullstor och en mindre. Den fullstora är även utrustad med strålkastare för kvällsträningar. På anläggningen finns sedan 6st fullstora planer med naturgräs och 2st mindre planer.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - 2 Naturgräs (hotellet)
+ Plan 3 - 10 Naturgräs (träningsanläggning)

Avstånd
+ 35km - Antalya flygplats
+ 7km - Träningsanläggning
+ 0.7km - Centrum

Ingår
+ Transfer t.o.r flygplatsen
+ 4 nätter
+ Helpension
+ Träningsmatch
+ 3st träningspass
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Flygresa
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
+ Omklädningsrum
+ Material/massagerum på hotellet
+ Tvättservice
Priser
Trippelrum
5 dagar / 4 nätter - fr. 2495kr
*Alla priser är per person

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss