Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Albufeira Alfamar

Det fyrstjärniga hotellet är bekvämt placerat vid sandstranden i Praia da Falesia. På hotellet finns både spa och en utomhuspool. De luftkonditionerade rummen leder ut till balkongen, några av gästerna kommer ha en vacker utsikt över Atlanten från sin balkong. Resorten är så mycket mer än bara det vanliga turisthotellet, den har också en av de bästa och mest kompletta sportanläggningarna i Algarve, och samtidigt den närmsta från flygplatsen i Faro.

Hotellet har totalt 264 rum och sviter utspridda på 7 våningar. Alla rum är utrustade med privat badrum, hårtork, luftkonditionering, satellit-TV, telefon, säkerhetsskåp och balkong eller uteplats.

 
Var tränar man
Denna omfattande anläggning har två planer i full storlek och en liten mindre. Från hotellet tar ni er enkelt via promenad till anläggningen. Träningsanläggningen ligger på hotellets område och gräset håller hög kvalié.
Träningsanläggning
+ Plan 1 - Naturgräs (102x67m)
+ Plan 2 - Naturgräs (93x48m)
+ Plan 3 - Naturgräs (100x72m)

Avstånd
+ 30km - Faro flygplats
+ 0km - Träningsanläggning
+ 5km - Centrum
Ingår
+ Flyg
+ Transfer
+ 4 eller 7 nätter
+ All inclusive (fram till kl.23.00)
+ Träningsmatch
+ 1 träning per dag + vatten
+ Daglig tvättning
+ Extra rum för material och massage
+ Representant från JN Sportresor

Ingår inte
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
Priser
Trippelrum
5 dagar / 4 nätter - fr. 4195kr
8 dagar / 7 nätter - fr. 4795kr
*Alla priser är per person och frånpris beroende på flygpriser vid bokningstillfälle

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss