Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Agia Napa

På Cypern, som har medelhavs-områdets bästa och mildaste vinterklimat, erbjuder vi er träningsläger. Det här är på många sätt årets viktigaste vecka där samspel, lagmoral och teknik ska finslipas inför seriestarten. Att tänka och leva med fotboll på heltid under en vecka med perfekta yttre förhållanden - är en god investering för klubben.

For oss är det en självklarhet att vi har skandinavisk representant på plats under lägerveckan. Vi är där för att allt det praktiska ska fungera, och ge kunden möjligheten att koncentrera sig om det sportsliga.

Som arrangör av träningsläger i Agia Napa disponerar vi de 4 bästa planerna exklusivt för våra lag varje vinter. Vi samarbetar med CTO (Cyprus Tourism Organisation)

 
Var tränar man
Träningsanläggningen ligger i nära anslutning till hotellet och erbjuder 15st fotbollsplaner.

Träningsanläggning
+ Plan 1-15

Avstånd
+ 1km - Träningsanläggning

+ 1km - Centrum

Ingår
+ 7 dagar på hotell
+ Helpension
+ Transfer från flygplats t/r
+ Träning varje dag
+ Gym, Bastu och konferenslokal
+ Tvättservice
+ Hjälp att arrangera träningsmatch
+ Skandinavisk reseledare

Ingår inte
+ Flygresa
+ Reseförsäkring
+ Avbeställningsskydd
+ Omklädningsrum

Priser
Trippelrum
7 dagar / 6 nätter - fr. 3095kr
*Alla priser är per person

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss