Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Navigation

// Nyhetsbrev

E-postadress

Namn

Intresse


// Referenskunder

Feedback efter en resa är något vi uppskattar för att kunna bli bättre och bättre. Nedan har vi samlat lite olika referenskunder som åkt på olika paketresor. Är ni intresserade av att veta mer om våra resor så kontakta oss gärna.

- Allt har funkat kanonbra! Bokningen var enkelt och smidigt och biljetterna fanns på hotellet vid ankomst, precis som vi fått information om i förväg. Royal National var bra och matchbiljetterna ännu bättre än förväntat. Sammanfattningvis en kanonhelg i London och vi kommer tveklöst rekommendera Er till alla vi känner!
Jonathan Mattsson och Olivia Svensson, Växjö
Arsenal - Stoke

- Resan var över förväntan! Fick problem med flygbokningen pga strejk dagen före utresa, men JN Sportresor löste nytt och höll ständig kontakt under resans gång. Hotellet var bättre än engelsk standard och matchbiljetten var kanon. Överraskad med VIP-experience! Att man kunde skräddarsy sin resa via mail var ett plus enligt oss. Kommer defintivt rekommendera andra att boka med JN Sportresor!
David med vänner, Töreboda
Manchester United - West Ham


- Resan motsvarade våra förväntningar och vi hade jättetrevligt på vår första resa med JN Sportresor! Hotellet är vi jättenöjda med och sittplatsbiljetterna kunde knappt inte bli bättre. Allting har gått jättebra med JN Sportresor, vi hamnade på den sektion vi blev utlovade och har hela tiden fått korrekt information från början till slut under resan. Kommer absolut rekommendera Ert företag till bekanta, nära och kära!
Foad och Deniz, Solna
Juventus-Pescara

- Vår resa överträffade förväntningarna! Manchester är en fantastisk stad med bra shopping och restauranger. Biljetterna var utmärkta med loungetillgång och hotellet var bra, hade god frukost och låg mycket centralt, 2 min gång från Piccadilly station. Bokningen funkade smidigt, och kan med nöje rekommendera JN Sportresor till andra!
Per Carlsson med sällskap, Göteborg
Manchester United - Arsenal

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss