Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Navigation

// Nyhetsbrev

E-postadress

Namn

Intresse


// Referenskunder

Feedback efter en resa är något vi uppskattar för att kunna bli bättre och bättre. Nedan har vi samlat lite olika referenskunder som åkt på olika paketresor. Är ni intresserade av att veta mer om våra resor så kontakta oss gärna.

- Allt har funkat kanonbra! Bokningen var enkelt och smidigt och biljetterna fanns på hotellet vid ankomst, precis som vi fått information om i förväg. Royal National var bra och matchbiljetterna ännu bättre än förväntat. Sammanfattningvis en kanonhelg i London och vi kommer tveklöst rekommendera Er till alla vi känner!
Jonathan Mattsson och Olivia Svensson, Växjö
Arsenal - Stoke, december 2016

 

- Resan var över förväntan! Fick problem med flygbokningen pga strejk dagen före utresa, men JN Sportresor löste nytt och höll ständig kontakt under resans gång. Hotellet var bättre än engelsk standard och matchbiljetten var kanon. Överraskad med VIP-experience! Att man kunde skräddarsy sin resa via mail var ett plus enligt oss. Kommer defintivt rekommendera andra att boka med JN Sportresor!
David med vänner, Töreboda
Manchester United - West Ham, november 2016


- Resan motsvarade våra förväntningar och vi hade jättetrevligt på vår första resa med JN Sportresor! Hotellet är vi jättenöjda med och sittplatsbiljetterna kunde knappt inte bli bättre. Allting har gått jättebra med JN Sportresor, vi hamnade på den sektion vi blev utlovade och har hela tiden fått korrekt information från början till slut under resan. Kommer absolut rekommendera Ert företag till bekanta, nära och kära!
Foad och Deniz, Solna
Juventus-Pescara, november 2016

 

- Vår resa överträffade förväntningarna! Manchester är en fantastisk stad med bra shopping och restauranger. Biljetterna var utmärkta med loungetillgång och hotellet var bra, hade god frukost och låg mycket centralt, 2 min gång från Piccadilly station. Bokningen funkade smidigt, och kan med nöje rekommendera JN Sportresor till andra!
Per Carlsson med sällskap, Göteborg
Manchester United - Arsenal, november 2016


- Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt. Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match.

Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen med sonen Hugo och pappa Bengt, Ljungby
Arsenal - Everton 24/10

 

- Kanonbra bemötande. Svarar alltid på frågor och hjälper gärna till. Dessutom alltid snabba svar. Resan och boende var jättebra, och allt på resan var helt problemfritt tack vare JN sportresors hjälp och tydliga information. Kommer utan tvekan att resa med JN Sportresor igen.
David Lindberg med sällskap, Värmdö
Hamburg - Leverkusen 17/10

 

- Med hög servicegrad och alltid snabba svar kändes allting bra i kontakten med JN Sportresor. Allting dessutom fungerade bra med hotell och väldigt fina platser på arenan så är vi väldigt nöjda med resan och servicen.
Patrik Gunnarsson med son, Ljungby
Chelsea - QPR 1/11

- En helt fantastisk resa från början till slut! Vi har haft det helt underbart, bättre än vi vågade drömma om. Fantastiskt bemötande från företaget från början till slut och alltid tillgängliga med tydliga och bra svar samt att allting fungerade smidigt och enkelt För mig som är lite äldre och aldrig gjort en liknande resa fanns lite oro i början kring hur allt gick till, men tack vare säkra och snabba svar från JN Sportresor så kände jag mig trygg från början att boka denna resa.

Allt fungerade perfekt med mycket centralt och bra boende på Mercure i Manchester, samt fina biljetter till båda matcherna. Nu har vi sett fotboll i England och fått uppleva allt runtom med pubar, kultor och vackra städer.
Snart reser vi igen och JN Sportresor är det självklara valet för oss, och borde vara för alla!

Ingvar "Dalsa" Danielsson med sällskap, Älmhult
Superweekend Everton-Swansea & Manchester City-Manchester United 1/11

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss