Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Navigation

// Nyhetsbrev

E-postadress

Namn

Intresse


// Referenskunder

Feedback efter en resa är något vi uppskattar för att kunna bli bättre och bättre. Nedan har vi samlat lite olika referenskunder som åkt på olika paketresor. Är ni intresserade av att veta mer om våra resor så kontakta oss gärna.


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt. Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match.

Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen med sonen Huge och pappa Bengt, Ljungby
Arsenal - Everton 24/10

 

Kanonbra bemötande. Svarar alltid på frågor och hjälper gärna till. Dessutom alltid snabba svar. Resan och boende var jättebra, och allt på resan var helt problemfritt tack vare JN sportresors hjälp och tydliga information. Kommer utan tvekan att resa med JN Sportresor igen.
David Lindberg med sällskap, Värmdö
Hamburg - Leverkusen 17/10

 

Med hög servicegrad och alltid snabba svar kändes allting bra i kontakten med JN Sportresor. Allting dessutom fungerade bra med hotell och väldigt fina platser på arenan så är vi väldigt nöjda med resan och servicen.
Patrik Gunnarsson med son, Ljungby
Chelsea - QPR 1/11

En helt fantastisk resa från början till slut! Vi har haft det helt underbart, bättre än vi vågade drömma om. Fantastiskt bemötande från företaget från början till slut och alltid tillgängliga med tydliga och bra svar samt att allting fungerade smidigt och enkelt För mig som är lite äldre och aldrig gjort en liknande resa fanns lite oro i början kring hur allt gick till, men tack vare säkra och snabba svar från JN Sportresor så kände jag mig trygg från början att boka denna resa.

Allt fungerade perfekt med mycket centralt och bra boende på Mercure i Manchester, samt fina biljetter till båda matcherna. Nu har vi sett fotboll i England och fått uppleva allt runtom med pubar, kultor och vackra städer.
Snart reser vi igen och JN Sportresor är det självklara valet för oss, och borde vara för alla!

Ingvar "Dalsa" Danielsson med sällskap, Älmhult
Superweekend Everton-Swansea & Manchester City-Manchester United 1/11


Gällande bemötandet finner jag absolut ingenting att klaga på. Tvärtom möttes mina frågor alltid av trevliga och välinformerande svar. Jag frågade även under helgdagar, inte heller då var det något problem att få svar. Jag blev önskad en trevlig resa innan det var dags att åka iväg, och fick ett mail när jag kom tillbaka där jag blev frågad om huruvida allt gick bra. Vänligt, sanningsenliga och snabba svar är väldigt uppskattat när man ska lägga så mycket pengar på något.
Resan levde definitivt upp till mina förväntningar. Det jag oroade mig lite om innan ankomst var hur det skulle fungera med biljetterna. Detta eftersom jag har hört om så många sidor som ger ut falska biljetter. Dock var det så att vi fick biljetterna direkt vid ankomst vid hotellet, mot uppvisande av vouchers, precis som JN-sportresor utlovat. Allt gick smidigt till och när vi väl satt inne på arenan och den klassiska hymnen spelades upp insåg man vilken magisk upplevelse det verkligen är att uppleva Championes League live.

Vi hade innan avresa kollat på bilder på hotellet och visst såg det ut precis som på bilderna. Personalen var väldigt trevlig och pratade bra engelska, något som är ovanligt i Frankrike var men än går. Frukosten var precis som man förväntar sig i Frankrike, med baguetter och croissanter med mera. Det var självklart en buffé så man kunde alltid äta sig mätt. Rummet blev städat fint varje gång man lämnar det, en trevlig hotellupplevelse helt enkelt.

Vi satt inte långt bort från VIP-läktaren, det vill säga relativt centralt på långsidan. Perfekta platser om man vill ha en bra utsikt över hela arenan. Vi satt nästan längst upp vilket ger dig en väldigt bra överblick och vy. Det kändes inte alls för långt bak då arenan inte är jättestor, utan var precis det platserna jag valt om jag själv hade fått välja.
Jag hade det väldigt svårt att hitta ett företag jag kände att jag kunde lita på. Många hemsidor hade recensioner med fem stjärnor blandade med enstjärniga, där vissa hade fått sina biljetter och vissa inte. Efter mycket sökande bestämde jag mig för JN-sportresor. Det verkade väldigt seriöst, och en facebook-sida hjälpte också till med valet.


Nu efteråt vet jag att jag kan lita på en okomplicerad och underbar upplevelse om jag väljer JN Sportresor, med andra ord är valet i framtiden enkelt, jag behöver inte leta längre!
Ivan Tannerud med sällskap
(Paris SG -Barcelona, 29/9)

 

Jag skulle vilja tacka för en väldigt bra paketresa 7-9 februari 2014.
Min kompis och jag reste för att se Liverpool möte ligaledarna Arsenal.
Vi kom till hotellet i Liverpool och i reception var allt ordnat. Vi fick rummet direkt (trots att vi var lite tidiga) och även det förbokade matchpaketet.
Jag kan verkligen rekommendera att boka Launch-paket dvs. egen inträde, väldigt trevliga (vackra) värdinnor, mat och bar utan någon trängsel.
OCH VILKEN MATCH DET BLEV! J Efter 20 minuter stod det 4-0 till Liverpool och vi hade tappat rösten. Mobilen gick varm och kompisar i Sverige och England undrade vad som egentligen hände på Anfield
Slutresultat blev 5-1. Vi tog ett par öl i launchen efter matchen och gick sedan ut.

VAD HÄNDER DÅ? När vi kom ut kommer även Steven Gerrard ut och skulle till någon tillställning. Vi hälsar på honom innan vakterna ber oss flytta på oss.
När han kör iväg i sin engelska Range Rover Evoque och i bilen gör han (SG) tummen upp till min kompis som klappade händerna som TACK för en fantastiskt match.

Min kompis kommentar var: Först vinner Liverpool med 5-1 mot Arsenal, sedan träffar vi S.Gerrard som gör tummen upp till mig. Efter detta kan jag dö :)

Vi fick behålla rummet till lunch och lämna bagaget i recption då vårt plan gick vid kl.17 från Manchester.
I reception ordnade de taxi som var mycket billigare  än den vanliga taxin. Vi betalade 55£ medan de vi frågade skulle ha mellan 70-80£.

Vi håller redan på att boka nästa tripp med JN Sportresor :)
Stefan Szakal med sällskap
(Liverpool - Arsenal 8/2)Allt funkade kanon, helt enligt plan!

Jens Olofsson med sällskap
(Chelsea - Tottenham 8/3)

Ett enda ord, KANON!
Allt funkade perfekt med ett kanon bra hotell med superläge.
PSG biljetterna fanns på plats!
Vilken MATCH med 3 mål av Zlatan, kunde inte slutat bättre .
Vip maten , massor av öl och vin.
Platserna var super.
Ni skall ha tack och jag har redan rekommenderat er som researrangör till flera kompisar.
Kjell Persson med familj
(Paris SG - Nice 9/11) 


"Platserna var bra med perfekt höjd, hotellet var bra med närhet till shopping och ert bemötande har varit mycket bra!! Har inte varit några problem och när man ringde var ni alltid trevliga och svarade på frågorna. Jag kommer åka med JN Sportresor om jag åker på fotbollsresa igen och kommer också rekommenderar er för andra. Resan blev hur bra som helst och den kommer jag komma ihåg länge! Extra tack till JN Sportresor som hjälpte mig att få uppleva denna resa. Tack igen!"
Timmy Abelsson med vänner
(Arsenal - Norwich 19/10)

"JN sportresor känns seriös och innovativ som researrangör, Jens har varit aktiv, engagerade och arbetar på ett kundorienterat och mycket serviceinriktat sätt.
Norrbottens Byggmästareförening"
(Bayern München - Augsburg 12/5) 


Allt funkade jättebra. Toppenplatser på matchen, hotellet var kanon med bra service. Solen sken, Juventus vann så vi är helnöjda och kommer mer än gärna rekommendera er till alla sportintresserade!
Johanna Sandberg
(Lazio - Juventus 14/4) 


Tack för all hjälp med vår resa. Flyg, transfer, hotell och bra platser på arenan gjorde att vi inte behöva boka något själv. 
Ronnie Wallin
(Roma - Juventus 17/2) 


Efter snabbt och bra bemötande valde vi JN Sportresor för vår Paris resa. Allt fungerade kanon och vi kände oss som VIP gäster på arenan. Tack för er hjälp! 

Magnus Eklund
(Paris SG - Marseille 24/2) 


Stort tack för all hjälp med en drömresa. Flyg, hyrbil, hotell i både Manchester och London samt kanonplatser till 2 riktiga toppmatcher gjorde oss till en återkommande kund. 
Joel Andersson på Anderssons Bygg och Ola på Mekano AB
(Manchester United - Arsenal samt Liverpool - Newcastle) 


Vi letade efter ett resebolag som kunde hjälpa oss med paketresa till Barcelona. Efter en del förfrågningar till diverse bolag valde vi att anlita JN Sportresor. Dels för deras pris men även för deras snabba svar, trevligt bemötade och en enkel hemsida.
Allt funkade bra med hotellet som låg centralt och matchbiljetterna som väntade på oss.
Filip Olsson
(Barcelona - Real Madrid 7 Oktober)  


Tack JN Sportresor. Detta skötte ni otroligt bra. Allt från första bemötandet till en otrolig VIP känsla på arenan!
Vi bokar snart en ny resa med er.
Adis Bekric
(Manchester City - Manchester United 9 December)


Vi har varit på 5 matcher i England tidigare men detta var absolut dom bästa matchbiljetterna vi köpt!
Morgan Jansson
(QPR - Liverpool 30 December) 

Detta var underbart, men matchen gav ju mer att önska.
Fint hotell och läge, kommer fler beställningar framöver!

Ulrik på Citykopia 
(Liverpool - Aston Villa 15 December)      

 

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss