Följ JN Sportresor

JN Sportresor

// Navigation

// Nyhetsbrev

E-postadress

Namn

Intresse


// Om JN Sportresor

JN Sportresor startades i januari 2012 av Jonas Nilsson som en enskild firma, i första hand var det tänkt som en hobbyverksamhet. Men då efterfrågan på marknaden var hög så övergick hobbyverksamheten till ett aktiebolag redan i september 2012. Idag är vi två delägare i företaget. Vår passion är att hitta en upplevelse som uppfyller våra kunders högt ställda krav och som gör resan till en succé.

JN Sportresor är ett företag där alla delägare och anställda spelar, eller har spelat, fotboll. Därför faller det sig naturligt att vårt fokus är fotbollsresor inom Europa. Vi erbjuder standard eller skräddarsydda paket till de större ligorna och lagen ute i Europa. Allt från bara biljetten till kompletta paket med flyg, hotell, mat m.m. Tack vare ett brett kontaktnät kan vi erbjuda spännande sportupplevelser till bra priser. JN Sportresor arbetar bara med klubbar och samarbetspartners som garanterar 100% äkta biljetter, allt för att säkerställa att du som kund ska få den bästa upplevelsen av resan.

Saknar du någon liga eller något lag?
Tveka då inte att kontakta oss så tar vi fram en skräddarsydd resa just för dig, ditt kompisgäng eller ditt företag!

Förutom fotboll kan vi ordna resor till andra sportevenemang som exempelvis Golf, Formel 1, NHL eller varför inte ett träningsläger. Givetvis går det att kombinera sportresan med andra aktiviteter, som musikal eller konsert.

 

 

Fotbollsresa i födelsedagspresent


Äldste sonens favoritlag är Arsenal och han fick en fotbollsresa i födelsedagspresent. Arsenal-Everton blev det och det kändes såklart extra viktigt att allt skulle bli så bra som möjligt.

Jag kontaktade JN Sportresor efter rekommendation från en kompis, och har varit supernöjd med allting. Trevligt bemötande på telefon och sen alltid snabba svar under vår mailkontakt när vi skulle lösa detaljerna. Hotellet var bra, vi var speciellt nöjda med läget, enkelt att ta sig till och från stadion. Själva matchen kunde inte varit bättre. Vi hade bra platser, lite regn men vi satt under tak så det gjorde inget, och Arsenal vann med 2-1 efter en väldigt kul och öppen match. Jag kan varmt rekommendera JN Sportresor och kommer definitivt att återkomma som kund.

Henrik Jensen, Ljungby.

Läs fler referenser här →

Kontakta oss